Eladó ház Budapest III. ker, 169.900.000 Ft, 213 négyzetméter
169,9 mFt
Budapest III. ker,
eladó ház
Méret:
213 négyzetméter
Szobák:
4
Fűtés jellege:
Cirkó
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
213300588
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Budapest III. ker
Alapterület:
213 négyzetméter
Ár:
169.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10124123
Szobák száma:
4
Fűtés jellege:
cirkó
Telekterület:
1006
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Óbudán, Péterhegyen nappali + 3 szobás, 213 m2 alapterületű (150 m2 lakó szint + 63 m2 kiszolgáló szint) családi ház 1006 m2 területen eladó. A házhoz 20 m2 fedett terasz is tartozik.

A környék csendes, járműforgalmat többnyire csak a helyben lakók mozgása jelent. A 219-es BKV busz megállója az utca elején van.

A telekről és a nappaliból jó a panoráma (Citadella, budai vár, Mátyás templom, Kiscelli kastély). Saroktelek lévén egyetlen közvetlen szomszéd van; a telek mögött a Pilisi Parkerdő erdősávos területe van, amely nem beépíthető. Az erdősáv lejtőjének alján van a Mészkő Park rekreációs terület.

Az uralkodó ÉNy-i szélirány szmogmentes levegőt biztosít. A 2004-ben épült ház D-DNY tájolású. A házat Ybl-díjas építész tervezte.

Minden közmű be van kötve (3x16A áram, víz, csatorna, gáz, kábeles internet és TV).

A fűtést és melegvizet sokoldalúan programozható Buderus kondenzációs gázkazán biztosítja. A hőleadás termosztatikus szelepekkel szerelt radiátorokkal történik. A tetőn 4 m2-nyi napkollektor van, amely a meleg víz előállításhoz járul hozzá. A ház energiatanúsítványa CC (korszerű).

Az esővíz 8 m3-es föld alatti tartályban gyűlik, amely akár locsolásra, akár wc öblítésre vagy mosásra is használható. A kertben kiépített automata öntözőrendszer van, valamint az esővíz wc-khez és mosógéphez történő eljuttatására külön alternatív vezetékek vannak beépítve. A lakószintről szennyesledobó vezet közvetlenül a mosókonyhába.

Az alsó (kiszolgáló) szinten előszoba-lépcsőház, kerti eszköz tároló, (eredetileg szaunának szánt) raktár, mosó-szárító helyiség, 2 állásos fűthető garázs (automata kapuval) és kazán helyiség van. A lépcsőfeljáróhoz a K-i fekvésű bejáraton vagy a garázsból közvetlenül lehet bejutni.

A lakószinten nagy méretű, világos konyha-étkező-nappali van külön (É-i fekvésű) kamrával. A tájolása D-DNY-i, és a nagy ablakok kiváló benapozást biztosítanak. A tetőkinyúlás véd a közvetlen nyári nap ellen, míg más évszakokban beengedi a napfényt. A nappali É-i falánál kémény van kiépítve; így itt kandalló is elhelyezhető (külső levegő bevezetés kiépítve). A nappaliból kijárat van a keleti fekvésű intim fedett teraszra (20 m2), és egy befejezetlen 9x4x1,5 méteres medencéhez, ill. a kertbe.

(A medence befejezése esetén - burkolat, szűrő-forgató és vezérlés hiányzik - a medence fűtése a kazán plusz vezérlő egységgel történő bővítésével megoldható, a szükséges vezetékek a hőcserélőhöz ki vannak építve.)

Az ÉNy-i sarkon külön "szülői blokk" van elkülönítve, amely hálóból, gardróbból és fürdőből áll. A gardróbban nagyméretű tolóajtós beépített szekrények vannak.

A nyugati oldalon még egy szoba van, közvetlenül mellette egy kisebb gardrób, szintén beépített tárolókkal, valamint egy fürdő, ami vendég fürdőként is használható.

Ennek a szárnynak a délkeleti sarkában egy másik szoba van, amely mind a belső folyosóról, mind a lépcsőfeljáró felől megközelíthető. Igény vagy szükség szerint ez irodaként vagy dolgozószobaként is használható.

A lakószinten a fürdőkben, a lépcsőfeljáróban és a nappali konyharészén kerámia lapok, a többi helyiségben laminált padló burkolat van. A kiszolgáló szinten a burkolat mindenütt kerámia lap. A fürdők kivételével az ajtókon automata küszöb van, és így a burkolatok végig egy síkban vannak.

A nyitható ablakok mindegyike szúnyoghálóval védett.

A házban riasztórendszer, számítógépes és telefon hálózat van kiépítve. Kaputelefon és kertkapu távnyitó is van 2 beltéri egységgel (a háló és a nappali szárnyon). A közlekedő területek világítása kívül-belül mozgásérzékelős kapcsolókkal működik.

A lakószobák klíma előkészítése ki van építve, a készülékek bármikor bontások nélkül beépíthetők.

Központi porszívó rendszer előkészítés is van, igény szerint az is beszerelhető.

A kertbe autóval automata tolókapun keresztül lehet bejutni. A 2 állásos garázson kívül még 2-4 autó beállása is lehetséges.

A kert - a telek lejtése miatt - 3 lépcsőzetes szintre lett tagolva. Növényzete "beállt", karbantartott; elsősorban fű és cserjék alkotják. 3 vízvételi hely van kialakítva, így a kézi locsolás is egyszerűen megoldható. Egy egyszerű tűzrakó hely is ki van építve.
Érdeklődés
Sződy Zsuzsanna
Az értékesítő:
Sződy Zsuzsanna
BeMyHome Ingatlan
+36-30-200-61-45
 
 
 
 
 
 
Küldés