Eladó ház Budapest III. ker, 340.000.000 Ft, 303 négyzetméter
340 mFt
Budapest III. ker,
eladó ház
Méret:
303 négyzetméter
Szobák:
5
Fűtés jellege:
Nincs megadva
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
213303356
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
ikerház
Település:
Budapest III. ker
Alapterület:
303 négyzetméter
Ár:
340.000.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10453539
Szobák száma:
5
Kor:
új építésű
Telekterület:
650
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Harsánylejtő I. ütemében, panorámás telken kínálunk eladásra, egy 20 éves tapasztalattal rendelkező beruházó cégtől, egy XXI. századi minőségben kivitelezett ikerházat, mely 303nm, Nappali+4 hálószobával rendelkezik. Nem csak a kivitelezés minősége az, ami kikezdhetetlen, hanem az alaprajzi kialakítás és a műszaki megoldások is a jelenleg piacon elérhető legmagasabb minőséget képviselik. Beruházó nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a minőségi hazai és külföldi anyagok használata mellett, az olasz hideg és melegburkolatok, a francia szövettapéták, a mennyezetbe integrált csillárok és fények, az egymáshoz álmodott színek, formák és textúrák együtt sugározzák a harmónia érzetét.

A 2 autónak könnyedén parkolható 64nm-es garázsszinten helyezkedik el a háztartási helyiség és gépészet, wc, valamint egy hatalmas gardrób. A garázs előtt még 3 autó parkolásához kényelmes helyet kapunk.

A földszinten kap helyet a Konyha-Étkező tér (45nm), mely egy kellemes szinteltolásnak köszönhetően mégis szeparáltan helyezkedik el a Nappalihoz képest (43nm). Innen nyílik egy 9nm-es dolgozószoba.

A konyha-étkező térből jutunk a 78nm-es burkolt teraszra, melyen keresztül megközelíthető a kültéri, infinity medence. A nappalihoz is kapcsolódik terasz, hogy ha a társaság szeparálódni szeretne, megtehesse.  Ezen a szinten található egy zuhanyzós fürdő is.

Az emeleten 3 hálószoba kerül kialakításra, melyből a szülői master bedroom saját gardróbbal és fürdővel maximálisan szeparálható a gyerekhálóktól, melyekhez külön fürdő tartozik. A hálószobákból egy-egy terasz is megközelíthető.

Fontosabb műszaki paraméterek:

Hőszivattyús padló-mennyezet hűtés-fűtési rendszer, A+ homlokzati szigetelést, három rétegű nyílászárókat és elektromos alu hőszigetelt zsalúziák beépítve, hőszivattyúval fűtött kültéri medence, Smart home fűtés-hűtés app, Kamera rendszer app, Biztonsági rendszer, Háromrétegű Reflexiós üvegezés, Alu hőszigetelt motoros redőnyök, Nagy méretű hidegburkolatok, Tágas konyha gépesítve, 5 bárszékes tálaló, Elektromos kapuk, Automata öntözőrendszer, Garázsban elektromos autónak kiépített töltőhálózat, öntözőrendszer és kertépítés.

Az ingatlanok kulcsrakészen kerülnek átadásra várhatóan 2021. IV. negyedévben.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, várom hívását.
Érdeklődés
Keszler Anna
Az értékesítő:
Keszler Anna
BeMyHome Ingatlan
+36-20-334-66-39
 
 
 
 
 
 
Küldés