Eladó ház Budapest XV. ker, 55.000.000 Ft, 84 négyzetméter
55 mFt
Budapest XV. ker,
eladó ház
Méret:
84 négyzetméter
Szobák:
1 + 3
Fűtés jellege:
Cirkó
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
213300456
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Budapest XV. ker
Alapterület:
84 négyzetméter
Ár:
55.000.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10100200
Szobák száma:
1 + 3
Fűtés jellege:
cirkó
Telekterület:
517
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
XV. kerületben, 84 nm önálló ház (1+3 félszoba + nagy ebédlő) nagy telekkel eladó, akár azonnali költözéssel is..

A telek 517 nm, nagyon hangulatos, igazán megkapó, biztosan beleszeret Ön is, ha meglátja! Termő gyümölcsfákkal, + szép tuják takarják a belátást a másik házból!Jelenleg a házban egy nagyobb szoba és 3 félszoba + egy nagy ebédlő van. Eredetileg 2 nagy szoba volt utcafronton, de az egyik szét lett választva, tehát ez esetleg visszaalakítható. Alaprjazot is teszek fel, igy meg tudja nézni!Igény szerint átalakítandó és szépítendő, a nagyobb munka, a teljes műszaki felújítás megtörtént (2006-2008), és az összes nyílászáró csere is megtörtént (pinceablakon is! ) A radiátorok is mind cserélve vannak, de egy nagyon régi kazán van. esetleg azt lehetne cserélni, illetve a villanyboilert ha vki szeretné.Tető is meg lett csinálva, nagyon hangulatos deszkázott tetőtere van, mely nagyszerűen beépíthető! A vezetékeket is felvitték már.Belmagassága 3,5 méter.

Kisebb konyha, melyet át lehet tenni máshova, igy akkor ott plusz egy kis helyiséget nyerne.Fürdőszoba kádas, mellékhelyiség külön van!Vagy egy kisebb, száraz pincéje, és egy nagy kamra (innen nyílik a tetőtér és a pince).

Jelenleg 3 bejárat van a lakáshoz, ez is átalakítható.

A lakás előtt kb 20 nm-es fedett terasz.A kert végében bájos üvegház van, ebben fúrt kút ad vizet. A telken saját öntözőrendszer és egy kiülős fedett rész is van, fából, ez akár arrébb is tehető.A telken egy beálló + egy garázs hátul!Videó: https://www.youtube.com/watch?v=nbCjNKjcKdMMegtekintés akár hétvégén is, de előtte pénteken délelőttig kellene nekem jelezni!
Érdeklődés
Gyurkó Melinda
Az értékesítő:
Gyurkó Melinda
BeMyHome Ingatlan
+36-30-239-61-75
 
 
 
 
 
 
Küldés